top of page

Sun, Apr 23

|

Groningen

Stof tot nadenken - Mix & Match

Wil jij leren ontdekken wat er mogelijk is met bestaande kledingstukken, materialen en accessoires? Mixen en matchen én ook nog iets leren? Kom dan meedoen met deze naaiworkshop!

Registration is closed
See other events
Stof tot nadenken - Mix & Match
Stof tot nadenken - Mix & Match

Time & Location

Apr 23, 2023, 10:00 AM – 3:30 PM

Groningen, Walstraat 34, 9711 VS Groningen, Nederland

About the event

We gaan out-of-the-box onderzoek doen naar materialen, combi’s en/of patronen. En je gaat werken met zelf ingebrachte kleding en accessoires. Uit alle meegebrachte materialen stellen we onze ‘eigen’ kringloop voor een dag samen, die we als voorraadkast gaan gebruiken en waaruit we gaan shoppen!

Het samen sparren, denken, proberen en uittesten is in deze workshop heel belangrijk. Maar uiteindelijk maak je wel jouw eigen werkstuk. En dat kan van alles zijn! Van een originele draagtas tot een kunstwerk met een statement. Intussen kan Amber je alles vertellen over duurzame mode, recycle-technieken en materialen en specifieke technieken, zoals zero-waste sewing (naaien zonder restafval).

Naast technische informatie is er veel aandacht om te experimenteren, brainstormen, ontwerpen, vormgeven, ideeën leren uitwerken en materiaalkennis. We gaan werken met de naaimachine, lockmachine, scheuren en knippen, op de pop werken en nog meer. En iedereen kan meedoen, want de workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Leeftijd: vanaf 18 jaar.

Korting

Ben je student? Met de kortingscode STUDENT krijg je 10% korting. Stadjerspashouders kunnen hun jaarlijkse kortingsbon verzilveren met de code STAD. Je kunt de actiecode invullen tijdens het inschrijven. Je collegekaart of Stadjerspas wordt dan gecontroleerd bij binnenkomst. Kijk hier voor de voorwaarden.

Share this event

bottom of page